RASADNIK “PROFESIONAL” – Sadnice egzotičnog voća, sadnice voća i loznog kalema
Rasadnik “Profesional” je registrovan u Ministarstvu poljoprivrede i Poreskoj upravi:
Matični broj firme: 63941581
PIB : 109118443
Broj upisa u registar prozvođača: 19-178
Fito broj: 19-178
Šifra delatnosti: 0130

Veliki izbor sadnica egzotičnih vrsta voća: japanska jabuka, japanska kruška, brusnice, borovnice, ogrozda, godzija , kivija, drena i dr. Pored egzotičnih vrsta voća nudimo vam voćne sadnice i lozne kalemove sa asortimanom od preko 200 starih i novih sorti.

Proizvodnju voćnih sadnica radimo krajnje profesionalno, i trudimo se da opravdamo ime rasadnika (Profesional).
Naše voćne sadnice su sertifikovane, a većim delom repro materijal uvozimo iz Holandije i to iz rasadnika ,, Vermeerderingstuinen ,, .
U rasadniku, odnosno u našoj porodici imamo poljoprivredne stručnjake i to: Inženjera zaštite bilja, inženjera voćarstva i vinogradarstva, poljoprivrednog tehničara opšti smer, i tehničara voćar – vinogradar .
Dvogodišnje, jednogodišnje i trogodišnje sadnice, takođe kontejnerske sadnice iz tkz plasteničke proizvodnje.
Lična isporuka sa naše strane za veće količine sadnica, dok manju količinu poručenih sadnica dobijate brzom poštom na kućnu adresu, a plaćate nakon preuzimanja.
Nudimo vam i varijantu ugovaranja proizvodnje za narednu godinu, gde su sve sadnice 30% jeftinije.
Stojimo uvek iza naših proizvoda, tako da vam garantujemo tačnost sorti, zdravstveno stanje i dajemo garanciju na prijem naših sadnica u procentu od 95 do 98 % .

Uz naše sadnice dobijate besplatne stručne savete oko zaštite bilja tokom cele godine, kao i konsultacije oko sadnje i odabiru sorti, jer je i nama bitno da Vaš zasad bude kvalitetan.

Scroll